.
اطلاعات کاربری
درباره ما
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

"سِرِّ ابیها" عنوان کتابی است به قلم محمد عرب صالحی که برای اولین بار به تبیین و شرح اسمای حسنای حضرت صدیقه طاهره(س) با اتکا به منابع اهل سنت می پردازد.

این کتاب خواندنی مشتمل بر ده فصل و به همت مؤسسه بوستان کتاب در ۳۸۴ صفحه منتشر شده است.

رسانه نو ، سامان این کتاب چنان است که هر کدام از اسماءی حسنای حضرت فاطمه (س) و توضیحات مربوط به آن، تشکیل دهنده فصلی از فصول ده گانه آن است که این اسامی عبارتند از: فاطمه، بتول، حانیه، راضیه، مرضیه، مبارکه، طاهره، منصوره، صدیقه، شهیده.

برخی از مباحث این اثر عبارتند از: وجه تسمیه حضرت زهرا (س) به نام‌های ذکر شده در این اثر، جلوه‌هایی از محبت و علاقه بی پایان میان رسول خدا (ص) و فاطمه زهرا (س) و امیرالمؤمنین (ع) و فرزندانشان (ع)، شفقت فاطمه زهرا (س) در مورد امت اسلامی، فاطمه زهرا (س) از چه کسانی خشمگین بودند؟ و دلیل این نارضایتی، ادله مرضبه بودن فاطمه زهرا (س)، ادله عصمت حضرت زهرا (س)، احراق بیت فاطمه (س).

در بخشی از کتاب می خوانیم؛

در وجه نام گذاری حضرت زهرا (س) به «فاطمه» بیش از همه بر این مطلب تأکید شده است که فاطمه زهرا (س) با آتش جهنم هیچ و سنخیتی ندارد. در روایات متعدد از پیامبر اکرم (س) نقل شده است: «انما سمیت فاطمه، فاطمه لان الله فطمها و محبیها عن النار؛ همانا فاطمه را فاطمه نامیدند، زیرا خداوند، او و دوست دارانش را از آتش جدا کرده است».

در برخی روایات به جای «محبیها» کلمه «ذریتها» یا «ولدها» آمده است و در بعضی دیگر، حضرت خطاب به دخترش فاطمه (س) می‌فرماید: «ان الله غیر معذبک و لاولدک؛ همانا خداوند، تو و فرزندانت را عذاب نخواهد کرد».

محب الدین طبری از قول امیرالمؤمنین (ع) نقل فرمود: پیامبر خدا (ص) خطاب به دخترشان فاطمه فرمود: یا فاطمه! تدرین لما سمیت فاطمه؟ می‌دانی چرا فاطمه نامیده شده‌ای؟ امیرالمؤمنین (ع) که مشتاق شنیدن پاسخ بود، عرض کرد: یا رسول خدا! چرا دخترتان به این اسم نامیده شده اند؟ فرمود: زیرا خداوند متعال، او و فرزندانش را در روز قیامت از آتش جهنم بریده و جدا کرده است؟



:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : یک شنبه 25 آذر 1402
.

 

کارگاه آموزشی : لبخند به مفاسد اقتصادی

 



:: موضوعات مرتبط: میزگرد - سمینار - وبینار - کارگاه آموزشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 169
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : جمعه 23 آذر 1402
.

مخاطب گرامی رسانه نو از برگزاری

سمینار بین‌المللی توسعه صداوسیما و ضرورت‌های حضور آن در مجامع ملی و بین‌المللی

                                                                                              حمایت نمایید

# خبرگزاری فارس

# آرازتکاوران ویرا

# سمینار توسعه

# توسعه صداوسیما

# دانشگاه بین المللی

# دکتر علیرضا سلمانیان نوکابادی

# سمینار بین المللی

# وبینار علمی

# دکتر حجت بقایی

# دانشگاه صداوسیما

# جهاد دانشگاهی

# موسسه آموزش عالی

# دانشگاه بین المللی مدیریت

# دانشگاه بین المللی مدیریت و حقوق

# دانشکده بین المللی تحقیقات و فناوری اطلاعات

# دانشگاه جهانی ورزش

# رسانه ملی



:: برچسب‌ها: سمینار , رسانه , صداوسیما , سمینار توسعه , توسعه صداوسیما , دکتر علیرضا سلمانیان نوکابادی , دانشگاه بین المللی , دکتر حجت بقایی , صداوسیما ,
:: بازدید از این مطلب : 166
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : چهار شنبه 15 آذر 1402
.

فرماندار تهران در بازدید از رصدخانه شبکه برق و انرژی و مرکز راهبری و پایش هوشمند شبکه برق مشترکین پایتخت، از اقدامات انجام شده توسط شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در ارائه خدمات به شهروندان تهرانی قدردانی کرد.

به گزارش رسانه نو ؛ احمد قیومی؛  معاون استاندار و فرماندار تهران با همراهی جمعی از مقامات استانی با حضور در ساختمان ستادی توزیع برق پایتخت ضمن بازدید از رصدخانه شبکه برق و انرژی و مرکز راهبری و پایش هوشمند شبکه برق مشترکین شهر تهران از نزدیک با اقدامات انجام شده در این شرکت در راستای خدمت رسانی به شهروندان تهرانی آشنا شد.

قیومی در این بازدید با اشاره به تامین بدون محدودیت برق شهر تهران در تابستان سال جاری، این مهم را دستاوردی ارزنده و حاصل تلاش های شبانه روزی و بی وقفه متخصصان توزیع برق پایتخت دانست و با اشاره به نقش این دستاورد در تامین آسایش و آرامش شهروندان تهرانی گفت: اقدامات انجام شده توسط متخصصان این شرکت علاوه بر جلب رضایت مردمی و تامین آرامش مشترکان، بار بزرگی را نیز از دوش بخش نیروگاهی کشور برداشته و تاثیری ارزنده در مدیریت عرضه و تقاضای انرژی داشته است.

فرماندار تهران خلق ایده و طراحی، اجرا و بهره برداری از رصدخانه شبکه برق و انرژی و مرکز راهبری و پایش هوشمند شبکه برق مشترکین شهر تهران را برخاسته از روحیه انقلابی و جهادی حاکم بر این مجموعه دانست و افزود: راه اندازی این دو مرکز بر پایه بهره وری از فناوری های دانش بنیان بوده و افتخاری در حوزه خدمت رسانی در صنعت برق به عنوان صنعتی زیربنایی در تامین امنیت و رضایت شهروندی محسوب می شود و امید داریم شاهد تسری اقداماتی از این دست در سایر شهرهای کشور نیز باشیم.

وی در ادامه ایران را مهم علم و فناوری و خلاقیت دانست و با تصریح بر موفقیت شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در گام گذاری در مسیر رشد و تعالی و پرهیز از رویکرد های یکنواخت در خدمت رسانی از اقدامات ارزنده انجام شده توسط مدیرعامل، متخصصان و کارکنان این شرکت به منظور ارائه خدمات شایسته به هموطنان، قدردانی کرد.

منبع : روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ



:: بازدید از این مطلب : 177
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : چهار شنبه 15 آذر 1402
.

با حضور اساتیدی از دانشگاههای جهان در رشته های مدیریت ، تحقیقات ، فناوری اطلاعات ، رسانه های ورزشی ، حقوق سمینار توسعه صداوسیما و ضرورتهای حضور آن در مجامع ملی و بین المللی برگزار شد.

با توجه به شرایط خاص جهان در زمان حال ، موسسه بین المللی آرازتکاوران ویرا با همکاری دانشگاه بین المللی حقوق و مدیریت alsa university - دانشگاه بین المللی مدیریت - پردیس رسانه دانشگاه جهانی ورزش - مشاور امور فرهنگی و رسانه ای ایالت birland سمینار نقاط قوت و درخشان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

به گزارش رسانه نو به نقل از دبیرخانه ، در این سمینار که با حضور اساتید فرهنگی ، دانشگاهی ، از چند کشور آسیایی ، اروپایی ، آمریکای جنوبی و آفریقا و کانادا برگزار شد . دکتر علیرضا سلمانیان نوکابادی رییس سمینار و سخنران ( ریاست دانشگاه جهانی ورزش – ریاست امور بین الملل دانشگاه alsa university - رییس بخش آسیا به مرکزیت ایران دانشگاه بین المللی مدیریت – رییس دانشکده بین المللی تحقیقات و فناوری اطلاعات ) و دکتر حجت بقایی دبیر سمینار و سخنران ( پژوهشگر و از اعضای کمیته بین المللی همکاری دانشگاههای تخصصی مدیریت و حقوق ) در گفتگو با ایشان به پتانسیلها و توانمندیهای صداوسیما اشاره کردند ، و با ذکر مثالهایی از توانمندیهای صداوسیما گفتند .

در حاشیه این سمینار خبرنگار ما گفتگوی کوتاهی با دکتر بقایی دبیر و یکی از سخنرانان سمینار داشت که ایشان در این گفتگو با اشاره به اینکه این جلسه به صورت اضطرار پیش آمد و برای دفاع از صداوسیما ورود کردم که منجر به تشکیل سمینار مستقل با موضوع توسعه صداوسیما و ضرورتهای حضور آن در مجامع ملی و بین المللی شد .

دکتر بقایی گفت : در آغاز صحبتهام می خوام بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در زمینه لزوم توجه به پتانسیلهای سازمان صداوسیما را که سمینار ارایه دادم را برایتان بخوانم ، ایشان در بخشی از سخنانشان در مورد صداوسیما فرموده اند : آرایش سازمانی و رسانه ای ما باید به گونه ای باشد که بتوانیم همه کشور را در همه ابعاد بپوشانیم . این آرایش باید کاملا کارآمد باشد ، دارای قدرت انعطاف برای انطباق با شرایط گوناگون و پیش بینی نشده باشد ، در برخورد بامسایل گوناگون ، توانایی ، سرعت و چالاکی داشته باشد ، بتواند موضع خودش را اتخاذ کند و کارساز باشد .

دکتر بقایی در ادامه به ضرورتهای برگزاری چنین سمینارهایی در دانشگاهها برای یافتن راههایی برای توسعه فعالیتهای رسانه در ایران اشاره کرده و در ادامه بیان داشت : قبلا در نظر داشتم سمینار ضرورتهای توسعه ای رسانه ملی را برای دانشجویان برگزار کنم که کمابیش داشتم مطالب مورد نظر را گردآوری می کردم که این سمینار موجب لو رفتن موضوع آن سمینار هم شد . و خوب با حمایت استادم دکتر علیرضا سلمانیان نوکابادی موفق شدیم نظر اکثر اساتید را جلب نماییم و احتمالا در روزهای آینده شاهد حضور هیاتهایی از کشورهای جهان برای بازدید از پتانسیلها و جذب همکاری صداوسیما خواهیم بود که این به نظر مدیران صداوسیما بستگی دارد ، ما در همین حد که پتانسیلها را معرفی نماییم هستیم . باقی با مسئولین امر.

عضو کمیته بین المللی همکاری دانشگاههای تخصصی مدیریت و حقوق ، در ادامه با اشاره به موضوع سمینار افزود : خوب در اینجا طبعا باید مدیران سازمان هم حضور پیدا می کردند که من به شخصه نخواستم این اتفاق بیفتد ، چرا که این دفاع باید از جانب افراد بیطرف انجام می شد ، نه یک مدیر سازمانی .

دکتر بقایی با اشاره به مسایل و مشکلاتی که برخی افراد در سازمان صداوسیما دارند خاطرنشان کرد : این مشکلات نباید باعث این شود که ما تیشه به ریشه بزنیم ، صدا وسیما سرمایه ملی ماست . خوب انتقاداتی به برخی موارد داریم و با توجه به وسعت صداوسیما و تنوع سلیقه ها در آن طبیعی است، ولی این موارد جاهایی مطرح می شود که من به آنها ورود نمی کنم ، حتی خود من هم ممکن است انتقاداتی داشته باشم ، ولی اینجا جای دیگری است ، جایی است که ما باید از هویت ملی مان دفاع کنیم . و وقتی برخی اساتید داشتند در مورد کم و کاستی های صداوسیما می گفتند ، من هم لازم دیدم در مورد پتانسیلها و توانمندیها صحبت کنم ، که آنها دیگر چیزی نگفتند .

دکتر حجت بقایی گفت : درپایان برخی ضزورتهای توسعه ای سازمان را تیتر وار ذکر می کنم ، به امید خدا در فرصتهای بعدی برای هر کدام سمینارهای مستقلی در دانشگاههای هدف برگزار خواهیم کرد .

البته این موارد را ممکن است در جاهای دیگر ببینید و بشنوید لیکن ما در کارگاهها به صورت عملی و با استفاده از تجربیات دوستان و اساتیدم آنها را برای شرکت کنندگان شرح خواهیم داد : برخی ضرورتهای توسعه سازمان صدا وسیما 1-اقتضائات محیطی و نیازهای رو به رشد مخاطبان 2- افزایش فضای رقابتی در سپهر رسانه ای 3- پیشرفت تکنولوژی های رسانه ای 4 -

تغییر و توسعه ماموریت و استرانژیهای سازمان 4- الزامات آرایش رسانه ای کارآمد و موثر 5-تغییر ذائقه ها و نیازهای مخاطبان هدف صداوسیما ولزوم پاسخگویی به آن 6-تحولات اجتماعی ، فرهنگی 7- زمینه انحصاری فعالیتهای سازمان و منحصر به فرد بودن رسانه ملی 8- ظهور و بروز عرصه فعالیتهای جدید در چارچوب فعالیتهای رسانه ای 9- عدم وجود بخش خصوصی فعال و کارآمد در عرصه فعالیتهای سازمان برای برون سپاری بخشی از فعالیتها و وظایف / پایان خبر

 

منبع : دبیرخانه سمینار / موسسه بین المللی آرازتکاوران ویرا



:: موضوعات مرتبط: میزگرد - سمینار - وبینار - کارگاه آموزشی , روابط عمومی - ارتباطات - رسانه ها , ,
:: برچسب‌ها: سمینار , رسانه , صداوسیما , سمینار توسعه , توسعه صداوسیما , دکتر علیرضا سلمانیان نوکابادی , دانشگاه بین المللی , دکتر حجت بقایی , صداوسیما ,
:: بازدید از این مطلب : 1223
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : چهار شنبه 15 آذر 1402
.

به گزارش رسانه نو ، بر اساس گزارش روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه ، از بامداد ۱۵ آذر ماه 1402، شبکه های پنج، پویا و نسیم سیمای رسانه ملی با چینش جدیدی روی آنتن خواهند رفت.
به این ترتیب، شبکه پنج با نام شبکه تهران، از ts1 به ts2 منتقل می شود. شبکه کودک و نسیم که تاکنون از طریق ts2 پخش می شد، به ts1 منتقل می شوند.
مخاطبان رسانه ملی می توانند با جستجوی مجدد کانالها، چینش جدید را ذخیره نمایند./ح-ب



:: برچسب‌ها: صداوسیما , شبکه تلویزیونی , ,
:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : چهار شنبه 14 آذر 1402
.

# خبر

# گزارش

# متن ادبی

# نمایشگاه بین المللی

# نمایشگاه صنایع

# کنفرانس علمی

# کارگاه عملی

# سمینار تخصصی

# دانشگاه ...

# موسسه آموزش عالی

# مراکز صنعتی

# کشاورزی

# شهر و روستا

# اقتصاد

# صنعت

# کارخانجات

# صنایع

# سازمانها

# اقتصاددان

# پژوهش

# تحقیق

# مقاله

# مدیریت

# حقوق

# فناوری اطلاعات

 

پیام بگذارید



:: برچسب‌ها: اخبار , علمی , دانشگاه , کنفرانس , صنایع , کارخانجات , برندها , ,
:: بازدید از این مطلب : 169
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : دو شنبه 13 آذر 1402
.

سریال «نجلا»، به تهیه‌کنندگی «سعید سعدی» و کارگردانی «خیرالله تقیانی پور» شنبه تا پنجشنبه، ساعت ۲۱:۰۰ از شبکه فراتر پخش می‌شود.

به گزارش رسانه نو ، مجموعه تلویزیونی نجلا که با یک داستان عاشقانه در سال ۱۳۵۸ آغاز می‌شود، در شهر‌های آبادان، خرمشهر، شادگان و تهران فیلمبرداری شده و وقایع دوران اشغال خرمشهر و آغاز جنگ تحمیلی را به تصویر می‌کشد.

فصل اول آن محصول ۱۳۹۹، در ۱۷ قسمت و فصل دوم این مجموعه، در ۳۶ قسمت، محصول ۱۴۰۱ است که در حال حاضر فصل اول آن آماده پخش از آنتن شبکه فراتر است و از روز یکشنبه ۱۲ آذر تقدیم نگاهتان خواهد شد. شما عزیزان می‌توانید این سریال را هر هفته، در روز‌های شنبه تا پنجشنبه در ساعت ۲۱:۰۰ با کیفیت ۴K-HDR از آنتن شبکه فراتر دنبال کنید.

سریال «نجلا» شنبه تا پنجشنبه، ساعت ۲۱:۰۰ از شبکه فراتر پخش می‌شود و تکرار آن روز بعد ساعت ۳:۳۰ بامداد و ۱۰:۳۰ صبح روی آنتن می‌رود. همچنین پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها به ترتیب در ساعات ۱۰:۰۰، ۱۳:۳۰ و ۱۶:۰۰ بازپخش می‌شود.



:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : یک شنبه 12 آذر 1402
.

اولین جشنواره‌ ملی سواد رسانه پروفسور معتمدنژاد در بخش‌های رقابتی و آموزشی فراخوان داد.

به گزارش رسانه نو ، اولین جشنواره ملی سواد رسانه پروفسور معتمدنژاد در دو «بخش رقابتی» شامل مؤسسات و تشکل‌ها، محتوای مکتوب، فیلم کوتاه و مستند و تولید رسانه‌ای و «بخش آموزشی» شامل تربیت رسانه‌ای و تدریس سواد رسانه، هوش مصنوعی، شناسایی اخبار جعلی، مسئولیت اجتماعی و اخلاق رسانه برگزار می‌شود.

مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره تا پایان آذرماه سال جاری است.

کاظم معتمدنژاد (زادهٔ اردیبهشت ۱۳۱۳ در مود، خراسان جنوبی – درگذشتهٔ ۱۴ آذر ۱۳۹۲ در تهران) روزنامه‌نگار و حقوق‌دان ایرانی بود.

معتمدنژاد به دلیل نقشی که در تدریس آکادمیک علوم ارتباطات و روزنامه‌نگاری در ایران داشت به «پدر علم ارتباطات ایران» شهرت یافته بود./ح-ب



:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : یک شنبه 12 آذر 1402
.

هجدهمین آیین بزرگداشت شهدای رسانه و ارتش جمهوری اسلامی ایران و ۱۷۷ شهید رسانه ملی با رویکرد قدردانی از فعالان رسانه‌ای پنجشنبه آینده برگزار می‌شود.

به گزارش رسانه نو ، مقبرة‌الشهدای اصحاب رسانه، قطعه ۵۰ بهشت زهرای تهران در روز پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۴ میزبان هم‌وطنان عزیزی خواهد بود که قدرشناسانه به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه گرد هم می‌آیند.

این مراسم به‌صورت نمادین برای بزرگداشت همه شهدای عرصه رسانه از دوران دفاع مقدس، رزمایش، شهدای منا و شهدای مدافع حرم برگزار می‌شود.

همچنین این مراسم به نوعی قدردانی از همه فعالان عرصه رسانه است که در شرایط کنونی در خط مقدم اطلاع‌رسانی مشغول فعالیت هستند تا سرزمین ایران اسلامی سربلند و پاینده باشد.

/ ح-ب

 



:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : یک شنبه 11 آذر 1402
.
موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی